Fjernelse af sikkerhedsindstillingerne
Du kan slette sikkerhedsindstillingerne, så enhedsbrugeren igen selv kan foretage ændringer i indstillingerne.
-
Tryk på
.
-
Vælg
Generelt.
- Indtast den nuværende adgangskode, og bekræft.
-
Vælg
Menu >
Indstil adgangskode.
- Slet adgangskoden.
-
Bekræft med
.