Slette administratorrettighetene til en bruker
Hvis en bruker ikke lenger trenger rettighetene som kreves for å administrere web-lisensene, kan du slette brukerens administratorrettigheter. Hvis brukeren ikke lenger trenger lisenser, kan du også slette brukeren.
- Logg inn på my.jabbla.com.
- Finn brukeren og klikk på
ved siden av brukeren. - Velg fanen Advanced.
- Fjern avmerkingen for alternativet Administrator.
- Klikk OK.
vises foran brukernavnet i listen.